A projekt neve

Ne aggódj, ennek még nem kell a végleges projekt-névnek lennie. Nekünk viszont ez segít majd, hogy könnyebben be tudjunk azonosítani benneteket.

Az ötlet bemutatása

Próbáld meg minél rövidebben, tömörebben összefoglalni a víziótokat. Használhatsz ismert cégeket, amikhez hasonlíthatod magatokat, például, ha ti csinálnátok az youtube-ot: “Flickr videóknak.“

A projekt részletesen

A problémát, a megoldás lényegét és a megvalósítás részletes módját is próbáld meg úgy leírni, mintha gyerekeknek mesélnéd el.

A probléma / lehetőség

Az ötlet megvalósítása

Kik a versenytársak?

Ha vannak versenytársak, az szinte mindig jó jel, hiszen azt mutatja, hogy olyan problémát találtatok, ami valós és láthatóan sok más embert is foglalkoztat.

Ti miben vagytok / lesztek jobbak a versenytársaknál?

Még ha nagyon hasonló is az ötlet, valaminek lennie kell benne, ami többet, jobbat, szebbet stb. nyújt másokéhoz képest. Fejtsétek ki mitől újszerű az ötlet, mit tekintetek benne innovációnak?

A projekt jelenlegi állapota

Légy őszinte — a kevesebb több!

Hová szeretnétek eljutni a 6 hónap alatt?

Ha a végső célotok a világ meghódítása is, kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan képzelitek el a projekteteket a program végére.

Milyen tudás van a csapat birtokában?

Egy sikeres projekthez nem elég egy jó ötlet, a legnagyobb munka annak megvalósításában van. Figyeljetek rá, hogy a csapatotokban biztosan meglegyen az összes olyan képesség és képzettség, amikre legalább a 6 hónapos terveitek megvalósításához szükség lesz.

Hány tagja van a csapatnak?

Ha kiválasztásra kerültök, a csapat összes tagja kap megerősítő e-mailt.

1. tag
2. tag
3. tag
4. tag

Többi csapattag

Ide írhatod a többi csapattag nevét és felelősségi körét a projektben.

Mióta dolgozik együtt a csapat?

Az sem hátrány, ha már túlvagytok egy pár összeveszésen és kibékülésen.

A KiBu és a projekt

Mire van szükségetek a KiBu-tól?

Többet is megjelölhetsz!

Egyéb:

Fejtsd ki az előző kérdés “Egyéb“ válaszát:

A kiválasztás 3. fordulójában, a Hackathonon, az lesz a feladatotok, hogy összerakjátok a prototípust 24 óra alatt. Soroljatok fel minden olyan eszközt és alkatrészt, amire szükségetek lesz

Mi fog történni a projekttel a program után? Mi a projekt missziója?

Egyéb

Honnan hallottál a programról és / vagy a KiBu-ról? (opcionális)

Külső hivatkozások (opcionális)

Ha van a projektnek honlapja, vagy egy blog a csapatról, egy releváns fotó galéria, youtube videók, github profil, behance protfólió, dribbble fiók, stb. akkor azokat ide belinkelhetitek nekünk.