A projekt neve

Ne aggódj, ennek még nem kell a végleges projekt-névnek lennie. Nekünk viszont ez segít majd, hogy könnyebben be tudjunk azonosítani téged.

Az ötlet bemutatása

Próbáld meg minél rövidebben, tömörebben összefoglalni a víziódat. Használhatsz ismert cégeket, amikhez hasonlíthatod magad, például, ha te csinálnád a youtube-ot: “Flickr videóknak.“

A projekt részletesen

A problémát, a megoldás lényegét és a megvalósítás részletes módját is próbáld meg úgy leírni, mintha gyerekeknek mesélnéd el.

A probléma / lehetőség

Az ötlet megvalósítása

Kik a versenytársak?

Ha vannak versenytársak, az szinte mindig jó jel, hiszen azt mutatja, hogy olyan problémát találtál, ami valós és láthatóan sok más embert is foglalkoztat.

Te miben vagy / leszel jobb a versenytársaknál?

Még ha nagyon hasonló is az ötlet, valaminek lennie kell benne, ami többet, jobbat, szebbet stb. nyújt másokéhoz képest. Fejtsd ki mitől újszerű az ötlet, mit tekintesz benne innovációnak?

A projekt jelenlegi állapota

Légy őszinte — a kevesebb több!

Hová szeretnél eljutni a 3 hónap alatt?

Ha a végső célod a világ meghódítása is, kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan képzeled a projektedet a program végére.

Személyes adatok

A KiBu és a projekt

Mire van szükséged a KiBu-tól?

Többet is megjelölhetsz!

Egyéb:

Fejtsd ki az előző kérdés “Egyéb“ válaszát:

A kiválasztás 3. fordulójában, a Hackathonon, az lesz a feladatod, hogy összerakd a prototípust 24 óra alatt. Sorolj fel minden olyan eszközt és alkatrészt, amire szükséged lesz

Mi fog történni a projekttel a program után? Mi a projekt missziója?

Egyéb

Honnan hallottál a programról és / vagy a KiBu-ról? (opcionális)

Külső hivatkozások (opcionális)

Ha van a projektnek honlapja, vagy egy blogod, egy releváns fotó galéria, youtube videók, github profil, behance protfólió, dribbble fiók, stb. akkor azokat ide belinkelheted nekünk.